200 m2 vol met kindermode!

We hebben volop keus in baby, kinder en tienermode t/m maat 182. Betaalbare merken maar ook de wat luxere merken ontbreken niet. Je vindt veel sport casual brands in onze store zoals Black Bananas , Touzani, Fila, Champion, Malelions, Daley Blind en de Memphis collectie die meerdere keren per jaar een collectie uitbrengen. Dus voor elk kind wat wils.

Kom een keer langs om al dat moois te bewonderen!

Wij zijn Kids&Co

Bij Kids&Co zijn wij op de hoogte van de nieuwste kindermode trends.

Dat we specialisten zijn op het gebied van mode is niet zo gek we hebben al 40 jaar ervaring in de modebranche.

Kids&Co in Borne is een zaak 4Kids&Teens, we bestaan alweer vele jaren.

In de hele regio staan we bekend om onze vele stoere Sporty merken die we in onze collectie voeren voor de Teens die ook vaak in de volwassen modezaak te vinden is!  

O.a Black Bananas, Malelions, Airforce, Fila, Touzani, Champion, Ballin

Antony Morato, Lyle&Scott, Daley Blind, Memphis, Jack&jones etc.

Of je nu een babypakje zoekt van Feetje of B.e.s.s  vanaf maat 56 of een gave outfit voor een 16/18  jarige we hebben het allemaal.

In alle maten en vele merken is de keus enorm, zowel voor de jongens als de meisjes!  

We werken hier met 5 gemotiveerde dames, stuk voor stuk weten we waar we over praten geven je deskundig advies en laten we je blij de winkel uitgaan met je nieuwe outfit!     

De nieuwe collectie ziet er ook weer helemaal super uit!!

We zijn super enthousiast want we hebben weer zoveel gave items ingekocht, en hebben ook dit seizoen weer een aantal nieuwe merken toegevoegd, heel apart en niet overal te koop zo proberen we elk seizoen weer een te gekke collectie samen te stellen voor de jeugd en ons te onderscheiden van andere modezaken.

We zijn een speciaalzaak waar je terecht kunt voor een mooie collectie, in het midden/hoog segment, eerlijk advies, kwaliteit, gezelligheid en een goede service!

Volg ons ook op:

Facebook: kids en co
Instagram: kids en co
Tiktok: kids_en_co